logo
hr en
image

Lakoća aktivnog života

Terru Sportivu su 2016. osnovala tri sportska entuzijasta s izraženom dozom digitalne svijesti i jakim sportskim duhom. Ta trojica entuzijasta znali su svoje ciljeve i tražili su načine da ih ostvare. Jednogodišnjim fokusiranim radom stvorili su sve preduvjete za današnji Flou. Taj svakodnevni rad predstavljao je baš ono što Terra Sportiva vidi kao karakteristiku svojih klijenata - želju, volju i htijenje.

“Mi nismo još jedna nova mala tvrtka na tržištu. Naša misija i vizija su jasno izražene. Mi imamo strategiju i realni i ostvarivi poslovni plan. Terra Sportiva je generator promjena, stvaratelj novih zdravih navika i prijatelj zajednice. Naša vizija je digitalni iskorak ka zdravom životu, a misija nam je stvarati jednostavne, zanimljive i inovativne aplikacije, kako za poslovni svijet tako i za privatne korisnike.”

Terra Sportiva nisu samo njeni zaposlenici i vlasnici, Terra Sportiva su svi njeni klijenti. To su svi građani željni zdravih navika i tvrtke koje im mogu omogućiti stvaranje takvih navika. Mi ne stvaramo nešto što tek treba pronaći svoje tržište, mi osluškujemo želje tržišta i zahtijeve svojih klijenata. Mi uvodimo inovacije koje će biti pokretači novih trendova!

Terra Sportiva poziva svakog od vas da joj se pridruži. Tražimo partenere istog sportskog duha i vizionarske svijesti. Ako ste se prepoznali u ovome, ako i vi osjećate taj “Flou”, ne oklijevajte i pridružite se Terra Sportivi u stvaranju zdravih navika i nove budućnosti.

appstore googleplay